Ανακοίνωση 186: 4ο Τζαμπορέττο Ενωμοταρχών (1)


Ξάνθη 02/2/2018

 

Ανακοίνωση 186

 

 

Προς:. Βαθμοφόρους ΠΕ ΑΜΘ

Θέμα: 4ο Τζαμπορέττο Ενωμοταρχών

Αγαπητοί μου,

Σε εφαρμογή του Προγραμματισμού της Περιφερειακής Εφορείας, η Εφορεία Κλάδου Προσκόπων, ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 4ου Τζαμπορέττου Ενωμοταρχών & Υπενωμοταρχών.

Οι Πρόσκοποί μας αυτό το καλοκαίρι θα γευτούν την απόλυτη περιπέτεια μέσα από το προσκοπικό παιχνίδι, τη χρήση των προσκοπικών μας λεμβών, την δημιουργική προσκοπική τεχνική και την ζεστασιά της Ενωμοτίας. Στόχος η ανταλλαγή εμπειριών και εικόνων των Στελεχών μας, η εκπαίδευσή τους και η δημιουργία μίας μεγάλης παρέας όπως την έχουμε καταφέρει και εμείς τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το 4ο Τζαμπορέττο Ενωμοταρχών της Αν. Μακεδονίας & Θράκης θα πραγματοποιηθεί στο Π.Κ. Αλκυών στην παραλία Προσκυνητών της Κομοτηνής την περίοδο 22-26/8/2018, με αρχηγό την Σίσσυ Καβούκη, Έφορο Κλάδου Προσκόπων της Περιφέρειάς μας.

Σας καλώ, λοιπόν, να γίνεται κοινωνοί του Προσκοπικού Έργου της Περιφέρειας μας και να δηλώσετε ενδιαφέρον οι ενήλικες βαθμοφόροι, ανεξαρτήτου Κλάδου δραστηριοποίησης, στην παρακάτω φόρμα μέχρι 2/3/2018:

https://docs.google.com/forms/d/1Y617ATNtFSaYQaO1rh7oCgmqjsBASteKa8_gnBTp9GQ/edit?c=0&w=1

Θα ακολουθήσει επόμενη ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες της δράσης.

Εύχομαι όλοι μαζί να γίνουμε μια δυνατή παρέα που θα στελεχώσει και αυτή τη δράση της Περιφέρειάς μας με στόχο οι εμπειρίες και οι εικόνες που θα δώσουμε στους Προσκόπους να είναι πλούσιες, ποιοτικές και προσκοπικές ώστε να μείνουν χαραγμένες στην καρδιά τους.

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Σωτήριος Δ. Στόικος

Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκη

Ανακοινώση_186_2018

Κατηγορίες:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΜΘ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ, ΤΖΑΜΠΟΡΕΤΤΟ