ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ – Air Sea Show Καβάλα 2013


6975_10151672638928397_1268106509_nΜε δυο περίπτερα συμμετείχε το 5ο Σύστημα Α/Π στο . Πρώτο περίπτερο στο φουαγέ του Διοικητηρίου με δυο άρτια εξοπλισμένους εξομοιωτές με γιγαντοοθόνες, χειριστήρια και δυνατό ήχο. Έκαναν μικρούς και μεγάλους να νοιώσουν για λίγο την ψευδαίσθηση ενός copyt αεροσκάφους. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η στιγμή την οποία ένας πιλότος μαχητικού έκανε απίστευτους ελιγμούς εξηγώντας στους παραβρισκόμενους τις κινήσεις του. Αλλά και η στιγμή όπου ο ιπτάμενος της πολιτικής αεροπορίας Ηλίας Σταρίδας πραγματοποίησε μια κανονική απογείωση Boeing 737/400 κάνοντας αναλυτικά τη διαδικασία των τσεκ πριν την απογείωση.
Στο δεύτερο περίπτερο μπροστά από το Διοικητήριο κάτω από ένα φανταστικό στημένο αλεξίπτωτο υπήρχαν εργαστήρια όπου τα παιδιά με τη βοήθεια των Βαθμοφόρων του Συστήματος κατασκεύαζαν αεριωθούμενα από απλά υλικά, σαΐτες και διάφορες κατασκευές που πετούσαν, με αποτέλεσμα οι παραλιακές καφετέριες να γεμίσουν με πτητικά αντικείμενα και τα παιδιά να αποκτήσουν μια χειροπιαστή επαφή με τον αερομοντελισμό με τις κατασκευές τους.
Αν για κάποιους που δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε λόγω του λίγου χρόνου και πολύ κόσμου θα χαρούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας και να συνεννοηθούμε στην εστία μας για να πετάξουμε μαζί.
Σας περιμένουμε όλους στην πυρά λήξης της κατασκήνωσης μας την Κυριακή 7-7-2013 στο Μακρυχώρι Καβάλας για να γιορτάσουμε τη λήξη της Προσκοπικής χρονιάς και την έναρξη μιας νέας πιο δημιουργικής από τον Σεπτέμβριο.

Καλό καλοκαίρι!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:5o Σ/ΑΠ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΚΑΒΑΛΑ