Καλή Σχολική Χρονιά


3
sxol

Η Περιφερειακή εφορεία Αν. Μακεδονίας και Θράκης με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, εύχεται σε όλους τους μαθητές, η καινούργια σχολική χρονιά να είναι γεμάτη με δημιουργικότητα, πρόοδο και ευτυχισμένες σχολικές στιγμές.

Σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρόνια να είναι οδηγός η υπόσχεση και νόμος του Προσκόπου και ιδιαιτέρα το ένατο άρθρο »  Ο Πρόσκοπος είναι εργατικός και προοδεύει με τις ικανότητές του » καθώς επίσης και το όγδοο » Ο Πρόσκοπος είναι οικονόμος και φροντίζει για την καλή χρήση του χρόνου «.

Για να σας βοηθήσει ώστε να τηρήσετε  όσο καλύτερα το τελευταίο σας κάνει δώρο το εβδομαδιαίο σχολικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλή χρήση του χρόνου σας της καθημερινές  ημέρες της εβδομάδας σας και να μπορείτε να απολαμβάνετε το Προσκοπικό παιχνίδι  τα Σαββατοκύριακα.

Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω εφτά εβδομαδιαία προγράμματα να το εκτυπώσετε για εσάς ή για και τους φίλους  σας.

εκτυπώστε από εδώ.

πρόγραμμα_1 πρόγραμμα_2 πρόγραμμα_3 πρόγραμμα_4 πρόγραμμα_5 πρόγραμμα_6 πρόγραμμα_7

Επίσης όποιο σύστημα επιθυμεί κάποια άλλη μορφή για προσέλκυση νέων μελών, μπορεί να επικοινωνήσει στέλνοντας τα στοιχειά που θέλει να αναγράφονται καθώς και την φωτογραφία που θέλει.

Κατηγορίες:ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ