Ανακοίνωση 233 – Ανιχνευτικό Εργαστήριο με θέμα «Δημιουργία Ταινίας μικρού μήκους»


  Ξάνθη, 2 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 233

Προς:  –    Αρχηγούς Συστημάτων Π.Ε. Α.Μ.Θ.

Κοιν:   –    Αρχηγούς & λοιπούς Βαθμοφόρους Κοινοτήτων Ανιχνευτών

ΘΕΜΑ: Ανιχνευτικό Εργαστήριο με θέμα «Δημιουργία Ταινίας μικρού μήκους»

Αγαπητοί μου,

Ο Κλάδος Ανιχνευτών ΠΕΑΜΘ  διοργανώνει  Ανιχνευτικό Εργαστήριο Γνώσεων, συνολικής διάρκειας 10 ωρών, με θέμα την δημιουργία Ταινίας μικρού μήκους. Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας του covid19, το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με μία σειρά διαλέξεων μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Σε κάθε διάλεξη θα υπάρχει διαφορετικός ειδικός συνεργάτης ανάλογα με το αντικείμενο της διάλεξης.

Η δράση ξεκινάει το Σάββατο 13/2/2021 και ώρα 18:00 -20:00 με θέμα  «Η Παραγωγή», ειδικό συνεργάτη τον κ. Τζιβραΐλη Γιάννη και τον κ. Παπαδάτο Δημήτρη.

Θα ακολουθήσουν webinars με θέμα: 1) Σενάριο- σκηνοθεσία 2) Ηθοποιία στην κάμερα  και 3) Μοντάζ. Ανάμεσα στα webinars θα υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος κάθε φορά έτσι ώστε η κάθε κοινότητα να μπορεί να προετοιμάσει το αντίστοιχο κομμάτι της ταινίας μικρού μήκους (πρακτικό κομμάτι εργαστηρίου).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική λίστα ( όνομα Ανιχνευτή και email του) από κάθε Κοινότητα στο e-mail ngrammen@gmail.com έως και την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021. Στην συνέχεια θα αποσταλεί ο κωδικός σύνδεσης στην πλατφόρμα τόσο στους Αρχηγούς κοινοτήτων όσο και στους συμμετέχοντες.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Γραμμενίδου Τζούλια Εφ. Κλάδου Ανιχνευτών ΑΜΘ 6932318839

Με εκτίμηση,

Χαράλαμπος Ε. Νασσόπουλος
Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων
Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Κατηγορίες:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΜΘ, ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣΕτικέτες: , ,