Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση


H Περιφέρεια μας  μέσω των Προσκόπων Καβάλας  ήρθε σε  επικοινωνία  με τους υπεύθυνους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (IOM) του τμήματος Καβάλας  ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία, με σκοπό την απασχόληση των παιδιών των προσφύγων που φιλοξενούνται στη Δομή του πρώην Στρατοπέδου Ασημακοπούλου για να επιτευχθεί η ένταξή τους σε ομάδες και η συνεργασία μεταξύ τους.

Η απασχόληση των παιδιών θα γίνεται δυο φορές το μήνα, θα είναι διάρκειας μιας ώρας, (16.00 έως 17.00) το απόγευμα του Σαββάτου και θα υπάρχει έτοιμο πρόγραμμα 1 εβδομάδα  πριν.

Όπως καταλαβαίνετε, ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύ σπουδαίο και μεγάλο, και πιστεύω ότι όλοι θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα σταθούμε δίπλα στους αδελφούς μας στην Καβάλα.  Ας βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, με όλη μας τη δύναμη, να ζήσουν με το δικό μας τρόπο.

Οι βαθμοφόροι, τα μέλη προσκοπικών δικτύων και οι κοινότητες ανιχνευτών που ενδιαφέρονται να συμβάλλουν έστω και μια φορά στην προσπάθεια αυτή, ας επικοινωνήσουν με τον Βοηθό ΠΕ Καβάλας , Βασίλη Κατιρλιώτη στο 6972723058.

Ας κάνουμε όλοι μαζί πράξη το «να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση».  Όχι λόγω κρίσης και επικαιρότητας, αλλά γιατί αυτή  η υπόσχεση μας ακολουθεί, μας καθορίζει και μας ολοκληρώνει.

Κατηγορίες:ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ