Έκκληση για Προσφορά Αίματος . (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 82)


Ξάνθη, 8-11-2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  82

 

Προς  :   Αρχηγούς Συστημάτων  & τους Εφόρους της Περιφερειακής Εφορείας.

 Θέμα :     Έκκληση για Προσφορά Αίματος .

Αγαπητοί μου,

Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη.  Για μερικούς ανθρώπους η μετάγγιση αίματος είναι το φάρμακο που τους κρατά στη ζωή.  Το αίμα είναι ένας ζωντανός ιστός που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο. Δεν παρασκευάζεται αλλά προσφέρεται από υγιείς και ανιδιοτελείς δότες.

Απευθύνω λοιπόν μία έκκληση εκ μέρους ενός αδελφού Προσκόπου παλαιού Αρχηγού του 1ου Συστήματος Προσκόπων Δράμας για πάνω από 15 χρόνια. Η σύζυγός του πάσχει από Μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο και υποβάλλεται 2 φορές το μήνα σε μετάγγιση αίματος.

Παρακαλώ πολύ σε όλα τα μέλη της Περιφέρειας μας που μπορούν βοηθήσουν να πάνε να δώσουν αίμα στις κατά τόπους Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων στο όνομα Μερσίνη Ζαπουνίδου του Ανέστη, Παθολογική κλινική του Γ.Ν.Δράμας γιατί οι άνθρωποι έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια (Στρατός, ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, πολίτες της Δράμας-η μετάγγιση γίνεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο).

Με την πεποίθηση, ότι θα μένουμε πάντα πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε «Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση», θα βοηθήσουμε τον αδελφό μας σε αυτή τη δύσκολή στιγμή που περνάει.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς
Σωτήριος Δ. Στόικος
Περιφερειακός  Έφορος Προσκόπων

Ανατολικής Μακεδονία & Θράκης

 

 

ANAK-No82-2017-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατηγορίες:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΜΘ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ