Η χρονιά ξεκινάει με μια γιορτή!


Στην πόλη της Καβάλας στο τριήμερο που μας πέρασε , από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου 2017, διοργανώθηκε από φορείς της πόλης μας η εκδήλωση «Γιορτή της Αγοράς» στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Μια γιορτή που αθλητικοί σύλλογοι και επιχειρήσεις παρουσίαζαν το έργο τους.

Παρόν στην παραπάνω Γιορτή έδωσαν και οι Πρόσκοποι Καβάλας με το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καβάλας και το 5ο Σύστημα Α/Π Αμυγδαλεώνα.

Οι Βαθμοφόροι και οι Ανιχνευτές των Συστημάτων κατασκεύασαν την είσοδο της εκδήλωσης, με μία προσκοπική πύλη , ενώ τα λυκόπουλα έπαιξαν και συμμετείχαν στο εργαστήρι κατασκευής σχολικών βοηθημάτων μαζί με τα παιδία που πέρασαν από το προσκοπικό περίπτερο. Παράλληλα βαθμοφόροι έκαναν Facepainting στους μικρους ηρωες που τελείωναν το εργαστήρι. Απο την άλλη οι Πρόσκοποι μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά που βρισκόταν στην πλατεία έπαιξαν το παιχνίδι θησαυρού, γνωρίζοντας την πόλη και την ιστορία αυτής.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοσμηματοπωλείο «Κίρκη» που ήταν ο χορηγός για τα δώρα-έπαθλα των νικητών μας, καθώς και τα υπολοιπα καταστηματα της πολης μας («Λεμονίδης -Σχολικά»,»Παπαζήσης», «Εataway», «Λαϊκό») που ήταν χορηγοί για τα μικροδώρα των συμμετεχόντων.

Και η χρονιά κάπως έτσι ξεκίνησε…με χαμογελα και παιχνίδι!

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1o Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, 5o Σ/ΑΠ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑΕτικέτες: , ,