Καλή Σχολική Χρονιά


Η Περιφερειακή Εφορεία Αν. Μακεδονίας και Θράκης με την έναρξη του νέου σχολικού έτους την Δευτέρα 11/09, εύχεται σε όλους τους μαθητές η καινούργια σχολική χρονιά να είναι γεμάτη με δημιουργικότητα, πρόοδο και ευτυχισμένες σχολικές στιγμές.

Σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς ας είναι οδηγός η Υπόσχεση και Νόμος του Προσκόπου και ιδιαιτέρα το ένατο άρθρο «Ο Πρόσκοπος είναι εργατικός και προοδεύει με τις ικανότητες του» καθώς επίσης και το όγδοο «Ο Πρόσκοπος είναι οικονόμος και φροντίζει για την καλή χρήση του χρόνου«.

Για να μπορέσετε να κάνετε καλή χρήση του χρόνου σας τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας και να μπορείτε να απολαμβάνετε το Προσκοπικό παιχνίδι τα Σαββατοκύριακα, η ΠΕ ΑΜΘ σας κάνει δώρο το έντυπο για το σχολικό σας πρόγραμμα!

Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω έξι εβδομαδιαία προγράμματα, να το εκτυπώσετε για εσάς ή για και τους φίλους σας.

Εκτυπώστε από εδώ.

sxoliko_programma_2017_18_1

sxoliko_programma_2017_18_2

sxoliko_programma_2017_18_3

sxoliko_programma_2017_18_4

sxoliko_programma_2017_18_5

sxoliko_programma_2017_18_6

Επίσης όποιο Προσκοπικό Σύστημα επιθυμεί κάποια άλλη μορφή για προσέλκυση νέων μελών, μπορεί να επικοινωνήσει στέλνοντας τα στοιχεία που θέλει να αναγράφονται καθώς και την φωτογραφία που θέλει να περιλαμβάνει.

Κατηγορίες:ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ