ΟΙΝΟΣ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑΝ…


Το κρασί ή αλλιώς ο οίνος καταναλώνεται,θα μπορούσαμε να πούμε, συχνά από κάθε άνθρωπο. Έτσι λοιπόν 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Καβάλας έψαξε περισσότερο για τον οίνο και έμαθε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Η έρευνα ξεκίνησε από μια επίσκεψη της τον χειμώνα σε ένα πολύ γνωστό οινοποιείο της περιοχής. Από την ξεναγό του οινοποιείου συγκεντρώθηκαν αρκετές πληροφορίες όσον αφορά την παραγωγή του κρασιού και διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για μια τόσο απλή διαδικασία. Στην συνέχεια γεννήθηκε η ιδέα να παρουσιαστεί η έρευνα αυτή με έναν έξυπνο τρόπο στους γονείς και φίλους και έτσι η κοινότητα χωρίστηκε σε ομίλους για να πραγματοποιήσουν αυτό που ήθελαν! Αφού ο κάθε ένας βρήκε αρκετά πράγματα για την ιστορία,την παραγωγή και τις ποικιλίες των κρασιών, δόθηκε η προσοχή  στα ερωτηματολόγια που είχαν δημιουργήσει με κάποιες γενικές ερωτήσεις για το κρασί.

Στο τέλος πήγαν όλα καλά αφού είχαν στα χέρια τους όλο το υλικό που ήθελαν! Η έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον οίνο κράτησε το ενδιαφέρον σε όλους όσους την παρακολούθησαν.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1o Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ