Ακολούθησε τα όνειρα σου…


Όνειρο αληθινό στο Προσκοπικό Κέντρο της Αλκυώνας έζησε η 1η Ομάδα Προσκόπων Καβάλας μαζί με την 5η Ομάδα Άεροπροσκόπων Αμυγδαλεώνα, από την Κυριακή 16/7 μέχρι την Παρασκευή 21/7.  Εκεί,οι δύο ομάδες, κατάφεραν να περάσουν από πολλές δοκιμασίες με μεγάλη επιτυχία, συμπεριλαμβανομένη αυτή του καιρού καθώς δεν ήταν και τόσο »ονειρεμένος» τις πρώτες μέρες!
Γνώρισαν και συνεργάστηκαν με πολλά άτομα της show biz, παρουσιαστές, μεγάλους σεφ,ηθοποιούς και τους απέδειξαν πως είναι πιο πολυμήχανοι ακόμη κι από τον Οδυσσέα. Δώθηκαν τα Χρυσά Βέλη στους ενωμοτάρχες Δανάη και Πάττυ που με την αξία τους ολοκλήρωσαν την εκδρομή εξερεύνησης Χρυσού Βέλους κι έγιναν παράδειγμα για τα μέλη των ενωμοτιών τους .Τελικά τίποτα δεν είναι αρκετά δύσκολο για έναν πρόσκοπο!

Μέτα από πολύ αέρα, βροχή, ζέστη, πορείες και -φυσικά- παιχνίδι, οι πρόσκοποι κατάφεραν να διατηρήσουν το λαμπρό τους χαμόγελο και να αντιμετωπίσουν την όποια δυσκολία με αυτό το μοναδικό τους χιούμορ που…για να λέμε την αλήθεια, μας κάνει να τους αγαπάμε λίγο περισσότερο!

Ήταν η αρχή για τα πολλά που έπονται. Είναι η υπόσχεση που δώσαμε το βράδυ στην πυρά.Το όνειρο δεν τελείωσε, συνεχίζεται σε λίγες μέρες……

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Κατηγορίες:1o Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, 5o Σ/ΑΠ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, Π.Κ. "ΑΛΚΥΩΝ", ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ