«Κόκκινη κλωστή δεμένη…», Κατασκήνωση Κλάδου Λυκοπούλων Α.Μ.Θ.


[Αρχείο Ανακοίνωσης]

Ξάνθη, 15/02/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 66 / 1

Προς

Αρχηγούς και Υπαρχηγούς Αγελών Λυκοπούλων

Αρχηγούς και Υπαρχηγούς Προσκοπικών Δικτύων

Αρχηγούς Συστημάτων

Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.)

Κοινοποίηση

Γενικό Έφορο

Βοηθό Γενικό Έφορο για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων Γενικής Εφορείας

 

Θέμα

Κατασκήνωση Λυκοπούλων Α.Μ.Θ.


 

 Αγαπητοί μου,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνω την πραγματοποίηση της Κατασκήνωσης Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειάς μας “Κόκκινη κλωστή δεμένη…” που θα πραγματοποιηθεί στο Π.Κ. «ΑΛΚΥΩΝ» (Προσκυνητές Ροδόπης) την περίοδο από 2 έως 7 Ιουλίου 2017.

 

ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ

Αρχηγός της δράσης θα είναι η Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων κ. Κλαίρη Τσίγγα. Για την άρτια προετοιμασία και υλοποίηση της δράσης σχηματίσθηκε το Κεντρικό Αρχηγείο αποτελούμενο από τους παρακάτω Βαθμοφόρους:

Αρχηγός Δράσης Κλαίρη Τσίγγα Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων ΠΕ ΑΜΘ
Υπαρχηγός Δράσης Σωτήρης Στόικος Περιφερειακός Έφορος ΑΜΘ
Γραμματεία Κυριακή Λελεδάκη 1ο Αλεξανδρούπολης
Πρόγραμμα Σωτηρία Καβούκη

Νίκος Κορτέσης

Έφορος Κλάδου Προσκόπων ΠΕ ΑΜΘ

Α.Σ. 4ου Π. Καρέα ΠΕΝΑ

Θαλάσσιες

δραστηριότητες

Στέλιος Καστρινίδης,

Γιώργος Στεφανίδης

Α.Σ. 1ου  Ν. Αλεξανδρούπολης

Α.Κ.Α. Ροδόπης

Διαχείριση Νασσόπουλος Χαράλαμπος Έφορος Οικονομικών ΠΕ ΑΜΘ
Τροφοδοσία Φανή Καραλούδα Βοηθός Π.Ε. Ξάνθης
Ασφάλεια Νίκος Κωνσταντινίδης Α.Π.Δ. 3ου Π. Δράμας
Υγιεινή Χρήστος Μπακαλάρος Υ.Κ.Α. 2ου Π. Ξάνθης
Δημόσιες Σχέσεις Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου Βοηθός Π.Ε. Ροδόπης


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στην Κατασκήνωση μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα Λυκόπουλα της Περιφέρειά μας συνοδευόμενα από τους Βαθμοφόρους των Αγελών του. Επίσης προσκαλούνται να συμμετάσχουν Βαθμοφόροι και Μέλη Προσκοπικών Δικτύων στελεχώνοντας τους Τομείς Υποστήριξης της δράσης. Ειδικότερα ως προς τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει:

  • να είναι απογεγραμμένοι για την Προσκοπική Χρονιά 2016-2017,
  • να αποστείλουν στην Γραμματεία την Ατομική Αίτηση Συμμετοχής ανάλογα με την ιδιότητά τους
  • να αποστείλουν στην Γραμματεία το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Σ.Ε.Π. και τέλος
  • να καταβάλουν, στις προθεσμίες που θα ανακοινωθούν, την οικονομική τους συμμετοχή.

Επιπλέον, οι Βαθμοφόροι θα πρέπει να έχουν Εντολή Διοίκησης σε ισχύ.

Για την συμμετοχή των Λυκοπούλων και των συνοδών Βαθμοφόρων, οι Αιτήσεις και τα Δελτία Υγείας θα αποσταλούν συγκεντρωτικά για κάθε Αγέλη με ευθύνη του Αρχηγού Αγέλης.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Οι Αρχηγοί των Αγελών καθώς και οι Βαθμοφόροι και τα Μέλη των Προσκοπικών Δικτύων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση παρακαλούνται να συμπληρώσουν μέχρι την Κυριακή 26/02 την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος[1] τόσο για τις ομαδικές όσο και για τις ατομικές συμμετοχές αναφέροντας οι μεν Αρχηγοί τον εκτιμώμενο αριθμό συμμετοχών (Λυκοπούλων και συνοδών Βαθμοφόρων) οι δε Βαθμοφόροι/Μέλη Π.Δ. τον τομέα που επιθυμούν να βοηθήσουν και τον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν. Διευκρινίζεται ότι η συμπλήρωση της Φόρμας δεν ισοδυναμεί με την Αίτηση Συμμετοχής.

 

ΜΥΘΟΣ

Στο τελευταίο Συνέδριο Καλλιτεχνών, τα παιχνίδια, τα παραμύθια, τα τραγούδια όλου του κόσμου είχαν εξαφανιστεί. Είχαν κλαπεί. Όλα; Τελικά, ευτυχώς όχι όλα. Κάποια είχαν σωθεί. Ευτυχώς! Για την ακρίβεια, από την μεγάλη κλοπή διασώθηκαν 4 Παραμύθια, κάμποσα Παιχνίδια και κάμποσα Τραγούδια. Όλοι μαζί, με την βοήθεια των Λυκόπουλων, θα παλέψουμε να σώσουμε για άλλη μια φορά την κατάσταση και να επιστρέψουμε το χαμόγελο στα παιδιά όλου του κόσμου!

 

ΠΡΟΒΟΛΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τις ανάγκες της δράσης θα λειτουργεί η ιστοσελίδα https://kokkiniklostidemenh.blogspot.gr όπου θα είναι διαθέσιμα όλα τα νέα από την προετοιμασία, to προωθητικό υλικό καθώς επίσης η Αίτηση Συμμετοχής και το Ατομικό Δελτίο Υγείας. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την δράση μπορείτε να αποστέλλετε μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της κ. Λελεδάκη Κικής, Υπεύθυνης Γραμματείας: kyriaki_leledaki@hotmail.com.

Με νεώτερη Ανακοίνωση θα σας γνωστοποιηθούν το γενικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, ο μύθος της Κατασκήνωσης, η οικονομική συμμετοχή για όλους τους συμμετέχοντες (Λυκόπουλα, Βαθμοφόροι/Μέλη Π.Δ.) καθώς επίσης θα λάβετε οδηγίες για την συμπλήρωση και αποστολής των Αιτήσεων Συμμετοχής και των Δελτίων Υγείας.

Στην Αρχηγό της Κατασκήνωσης και σε όλους όσους στελεχώνουν το Κεντρικό Αρχηγείο εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην προετοιμασία και την υλοποίηση της δράσης.

“…… δώσ’ της κλώτσο να γυρίσει

Κατασκήνωση ν’ αρχίσει”

Με προσκοπικού χαιρετισμούς,

Σωτήριος Δ. Στόικος

Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 

Κατηγορίες:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΜΘ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ