Κατασκήνωση χωρίς τέλος


Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η 4η ομάδα ναυτοπροσκόπων Καβάλας πραγματοποίησε την καλοκαιρινή της κατασκήνωση στο καταπράσινο και φιλόξενο κέντρο Νέστος στον Παράδεισο Καβάλας.

Το πρωί της Τετάρτης στις 16 Ιουλίου αναχωρήσαμε για τον Παράδεισο. Μετά από γρήγορες αλλαγές λεωφορείων καταλήξαμε στον καταπράσινο χώρο του κέντρου. Εκεί μας περίμεναν η Ωρόρα και ο Δράκος. Ξαφνικά εμφανίζετε ο Ερμής που μας ανακοίνωσε ότι το φοβερό μυθικό τέρας Κόλοβος έκλεψε τα πετράδια τις θεάς Ήρας. Ο Ερμής μας είπε ότι οι θεοί είναι με το μέρος των ανθρώπων και ότι είναι σε θέση να μας βοηθήσουν να τα επιστρέψουμε πριν γυρίσει ο Δίας και μας τιμωρήσει με τους φοβερούς κεραυνούς του. Ο Ήφαιστος μας είπε να χτίσουμε τα βασίλεια μας με όλες τις ανέσεις ( Πύλη, σακιδιοθήκη τραπεζαρία, κτλ) και μόνο τότε θα μας έδινε μαγικά πετράδια. Ο θεός Απόλλωνας μας ζήτησε να έχουμε συμμετοχή στην βραδινή πυρά με σκετς και τραγούδια . Ο θεός Άρης μας ζήτησε  να κάνουμε πορεία μέχρι τα στενά του Νέστου. Ο θεός Ποσειδώνας μας ζήτησε να πάρουμε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες τις Ρίβερλαντ.   Κάθε μέρα εμφανιζόταν και ένας θεός  που ζητούσε από τα βασίλεια μας   και μια δοκιμασία. Έτσι θα μαζεύαμε τα πετράδια της θεάς Ήρας και θα τα επιστρέφαμε στον Όλυμπο πριν γυρίσει ο Δίας. Η Αφροδίτη να ντυθούμε σαν αρχαίοι Έλληνες, η Αθηνά να λύσουμε γρίφους και σπαζοκεφαλιές , η Άρτεμις να πετύχουμε τους στόχους, η Εστία  να μαζέψουμε απ’ τα παιχνίδια, υλικά για να φτιάξουμε κέικ και τέλος η Δήμητρα να καθαρίσουμε και να  αφήσουμε τον χώρο και την γη της  έτσι όπως την βρήκαμε στην αρχή που ήρθαμε.

Παίξαμε, διασκεδάσαμε, βαφτίσαμε, είχαμε και απονομές :

Μία υπόσχεση στον Ντενισλάβ Δημητρόβ  .

2 Χρυσά Βέλη στον Αποστολίδη Κωνσταντίνο και Καρεμάνη Δημήτριο.

Αργυρό Βέλος στον Γκαλιμίρ Δημητρόβ .

Χάλκυνο Βέλος στην Αμαλία Μαύρου και Αρετή Ανδρεάνη.

Πολλές ερασιτεχνικές ασχολίες και επίσης την βράβευση για τον καλύτερο πρόσκοπο της χρονιάς 2015 -2016 όπου αναδείχτηκε ο Γκαλιμίρ Δημητρητρόβ.

Όπως όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος έτσι και η δική μας κατασκήνωση δεν έφτασε
ΠΟΤΕ . Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά και δίνουμε το παρόν στο λιμάνι της Καβάλας με τις ναυτικές εξορμήσεις μας.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ 2016/ 4ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Κατασκήνωση χωρίς τέλος

 

 

Κατηγορίες:ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ