Ανιχνευτικό Εργαστήριο Αυτοάμυνας


12794431_10206967165271608_9144613136013385872_n

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου η 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Καβάλας διοργάνωσε το πρώτο Ανιχνευτικό Εργαστήρι αυτής της χρονιάς με θέμα την Αυτοάμυνα-Aikido. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του 6ου Λυκείου Καβάλας και συμμετείχαν, επίσης, οι Κοινότητες Ανιχνευτών του 2ου Σ.Π. Καβάλας, 5ου Σ. Α/Π Αμυγδαλεώνα, 2ου Σ. Δ/Π Ξάνθης και 2ου Σ.Π. Αλεξανδρούπολης.

Στο πρώτο μέρος του εργαστηρίου, το οποίο περιελάμβανε το θεωρητικό κομμάτι, ο δάσκαλος μίλησε για τις ρίζες και τις εφαρμογές του Aikido. Ακόμα, με την βοήθεια των συνεργατών του, παρέδωσε μια εξαιρετική επίδειξη των τεχνικών του Aikido. Τα βλέμματα των συμμετεχόντων, από τις ικανότητες του δασκάλου, μαρτυρούσε τον θαυμασμό τους.

Από την πρώτη ώρα του εργαστηρίου οι Ανιχνευτές μαζί με τους ειδικούς συνεργάτες ξεκίνησαν να δουλεύουν σε λαβές. Μετά από αρκετές προσπάθειες όλοι είχαν μάθει λαβές αρκετά περίτεχνες, με τις οποίες μπορούσαν να αποκρούσουν διάφορες επιθέσεις.

Για την αμέριστη βοήθεια του θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστήσουμε τον Δάσκαλο κ. Μοσχοκάρφη Αντώνη που με τις γνώσεις του έκανε αυτό το εργαστήριο πραγματικότητα. Συγχαρητήρια στους Ανιχνευτές που συμμετείχαν για τις επιδέξιες λαβές που έμαθαν.

Το ανιχνευτικό εργαστήρι τοποθετείται στο Ανιχνευτικό πεδίο «Ποιότητα Ζωής» και στους Ανιχνευτές που έλαβαν μέρος τους έχει αποσταλεί βεβαιωτικό παρακολούθησης και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1o Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, 2 Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, 2ο ΔΣ/Π ΞΑΝΘΗΣ, 2ο Σ/Π ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, 5o Σ/ΑΠ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ