Δωρεά Προσκόπων Κομοτηνής στο Σύλλογο «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ»


Την Παρασκευή 24 Απριλίου Βαθμοφόροι και Μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κομοτηνής επισκέφθηκαν το ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ Α.με.Α. προκειμένου να παραδώσουν στο Σύλλογο ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α.με.Α. ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ χρηματικό ποσό ως δωρεά για τους σκοπούς του Συλλόγου. Το ποσό της δωρεάς συγκεντρώθηκε από τις οικονομικές δράσεις του Συστήματος καθόλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Κατά την επίσκεψή τους τα μέλη του Συστήματος ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του Συλλόγου για τις καθημερινές δραστηριότητες των ενήλικων Α.με.Α. αλλά και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει το Κέντρο και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να ανταπεξέλθουν σε αυτές.

Στα πλαίσια των Αξιών του Προσκοπισμού, σύμφωνα με τις οποίες ο Πρόσκοπος είναι χρήσιμος στην κοινωνία και βοηθά κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση, μεταφέρθηκε πρόταση να ετοιμάσουν οι Πρόσκοποι Ροδόπης σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς του Κέντρου προγράμματα απασχόλησης και δραστηριοτήτων που θα τρέξουν κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Με αφορμή δε την πληροφορία ότι στα ενήλικα μέλη του Κέντρου αρέσουν οι εκδρομές και οι εξορμήσεις προτάθηκε η πραγματοποίηση ημερήσιας εκδρομής στο Προσκοπικό Κέντρο “ΑΛΚΥΩΝ”, εκδρομή που θα διοργανώσουν και θα προσφέρουν οι Πρόσκοποι της Ροδόπης.

Η επίσκεψη έληξε, κατά το έθιμο της περιόδου, με τσούγκρισμα αυγών που είχαν επιμεληθεί οι Ναυτοπρόσκοποι.

Κατηγορίες:2o Σ/Ν ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΡΟΔΟΠΗ