Συμμετοχή του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ξάνθης στο 1o Old City Trail, Ξάνθη 01/03/2015


Ομάδα_RT_1

Μία μικρή αθλητική γιορτή στήθηκε από τους Xanthi Runners, για να να φέρει τους ανθρώπους κοντά στο city trail και να αγαπήσουν το τρέξιμο και τον αθλητισμό. Όμορφες διαδρομές μέσα στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης και στα περιαστικά δάση της, γέμισαν με τους 1300 περίπου δρομείς, που συμμετείχαν είτε στον αγώνα των 14 χλμ, είτε στον παράλληλο αγώνα των 4,2 και τον μαθητικό του 1 χλμ.

Πώς θα μπορούσαν να λείπουν οι Πρόσκοποι του 1ου από μία τέτοια γιορτή!

Έτσι λοιπόν, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης συμμετείχε παντού! Τα μέλη του συμμετείχαν τόσο ως δρομείς όσο και ως εθελοντές.

Η Ομάδα του Συστήματός μας συμμετείχε στον αγώνα των 4,2 χλμ, μέσα στα στενά της Παλιάς Πόλης με 14 δρομείς και η Αγέλη συμμετείχε στον μαθητικό αγώνα του 1 χλμ με 19 δρομείς. Ο έμπειρος, πλέον, δρομέας του Συστήματός μας Μιτσιβέλης Γιάννης, που εδώ και καιρό τρέχει με τα χρώματα των δρομέων Προσκόπων, συμμετείχε στον αγώνα των 14 χλμ.

Ανάμεσα στους εθελοντές της εκδήλωσης βρεθήκαμε και μεις, με Προσκόπους σε διάφορα σημεία της διαδρομής. να δείχνουν στους αθλητές τον δρόμο και να τους ενθαρρύνουν.

Η όμορφη αυτή γιορτή, που έκανε εκατοντάδες ανθρώπους να αγαπήσουν λίγο περισσότερο το τρέξιμο, τελείωσε. Τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης ψιθυρίζουν “2ο Old City Trail”…

Πώς μπορούν οι Πρόσκοποι του 1ου να λείπουν από μία τέτοια γιορτή…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1ο Σ/Π Ξανθης, ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ