Ανιχνευτικό Εργαστήριο Μηχανολογίας Αυτοκινήτων – Οδικής Ασφάλειας


αρχείο λήψης

Ξάνθη 17/02/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 3

Προς: Βαθμοφόρους Κοινοτήτων

Αρχηγούς Συστημάτων

Λοιπούς Βαθμοφόρους και Μέλη Προσκοπικών Δικτύων

 

Θέμα: Ανιχνευτικό Εργαστήριο Μηχανολογίας Αυτοκινήτων – Οδικής Ασφάλειας

 

Η Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειας διοργανώνει Ανιχνευτικό Εργαστήριο Μηχανολογίας Αυτοκινήτων – Οδικής Ασφάλειας

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους Ανιχνευτές της Περιφέρειας, και θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα την Κυριακή 1 Μαρτίου (ώρα άφιξης 09.30 και αναχώρησης 19.00). Στην περίπτωση που δεν υπάρχει ή δεν είναι δυνατή η συμμετοχή Βαθμοφόρων του Κλάδου, οι Ανιχνευτές μπορούν να συνοδεύονται από Βαθμοφόρους άλλου Κλάδου κατόπιν συνεννόησης με τον Αρχηγό της Δράσης.

Στο θεωρητικό μέρος οι Ανιχνευτές θα γνωρίσουν τα μέρη των αυτοκινήτων και των κινητήρων τους, και επίσης θα ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.

Στο πρακτικό μέρος οι Ανιχνευτές θα συναρμολογήσουν διάφορα μέρη του αυτοκινήτου (κινητήρας, λάστιχα κλπ) και θα συμμετέχουν σ’ ένα παιχνίδι προσομοίωσης κυκλοφοριακής αγωγής.

Αρχηγός της Δράσης είναι ο Αρχηγός της Κοινότητας Ανιχνευτών του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Δράμας Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης (τηλ. 6946269915) και Υπαρχηγός της Δράσης η Έφορος Κλάδου Ανιχνευτών της Περιφέρειας Φανή Καραλούδα (τηλ. 6931584180).

Λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική κατάσταση, το κόστος της Δράσης ορίστηκε στα 5 ευρώ και περιλαμβάνει υλικά προγράμματος καθώς επίσης δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι Βαθμοφόροι των Κοινοτήτων να στείλουν συγκεντρωτική κατάσταση των Ανιχνευτών που θα συμμετέχουν στο εργαστήριο στο efanixnepeamth@sep.org.gr μέχρι την Παρασκευή 27-2-2015 και να φροντίσουν να έχουν μαζί τους ατομικές δηλώσεις συμμετοχής, ιατρικά ιστορικά και το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην Κοινότητά τους.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

Σωτήρης Στόικος

Περιφερειακός Έφορος

Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3_2015

Κατηγορίες:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΜΘ, ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ