Ο Αη Βασίλης ήρθε!


10892637_10204165017619669_923109373_o

Η 1η Αγέλη Καβάλας την Δευτέρα  29 Δεκεμβρίου  2014  έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το κάθε λυκόπουλο παρέλαβε στην οικία του, ένα φάκελο που το προσκαλούσε σε ένα μαγικό ταξίδι στο χωριό του Αι-Βασίλη με το ξακουστό σε όλους Πολικό Εξπρές.

Μια μικρή καθυστέρηση άλλαξε την ώρα επιβίβασης από το 1ο Σταθμό, όπου και θα επιβιβάζονταν. Αυτό όμως δεν άλλαξε καθόλου τη διάθεση της Αγέλης, μιας και βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο, τραγουδώντας Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και δημιουργώντας τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες Κάρτες.

Ο ήχος από το Πολικό Εξπρές ακούστηκε…..Το μαγικό ταξίδι… ξεκινάει!!!

Και ξαφνικά η εικόνα γίνεται πραγματικότητα, οι ταλαντούχοι σερβιτόροι του Πολικού Εξπρές εμφανίζονται μπροστά στα Λυκόπουλα προσφέροντας τους την υπέροχη ζεστή σοκολάτα που μόνο αυτοί ξέρουν να φτιάχνουν.

Τέλος το χωριό του Αι-Βασίλη που φάνταζε όνειρο ήταν μπροστά τους. Συναντήσανε από κοντά τον Αι-Βασίλη και πήρε το καθένα το δώρο του. Ένα ζακετάκι για κάθε παιδί, κάτι που όπως είπε και ο ίδιος είναι ιδανικό για να τα κρατάει ζεστά και να ολοκληρώνει τη στολή τους τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις  ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε που ήταν από  τους πρώτους που στάθηκαν δίπλα στην δράση μας. Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ΑΒΔΗΜΙΩΤΗΣ ΤΡΟΦΕΑΣ Α.Ε και PIZZA MAMA που χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλαν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία της Αγέλης.

Καλή (ζεστή) Χρονιά σε όλους! 😉

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1o Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ