2ήμερο 1ης Ομάδας Προσκόπων Ξάνθης – Καρβάλη 29-30/11/2014


DSC02316

Δύο 2ήμερα πριν τα Χριστούγεννα -> χειμερινή εκδρομή -> δύο 2ήμερα/3ήμερα πριν τον Ιούνιο και κατασκήνωση!

Αυτός είναι ο στόχος που θέσαμε πριν μερικούς μήνες και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η 1η Ομάδα Ξάνθης έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο, με το δεύτερο 2ήμερό μας να αποτελεί πια παρελθόν!

Ο καιρός ήταν λίγο μουντός, όμως μας έκανε το χατίρι και κράτησε την βροχή στο μεγαλύτερο μέρος της εκδρομής, για να παίξουμε!

Μορς και ίχνη, σχοινιά και πυξίδες, πρωτότυπη ναυμαχία, κουίζ γνώσεων, Scout Fan Challenge, σπουρ-witter!!!

Παρακάτω, ένα απόσπασμα από το ημερολόγιο των Ελαφιών, σχετικά με τις πρώτες ώρες…

[…]Σήμερα μαζευτήκαμε στο Σύστημα κατά τις 09:00. Μόλις έφτασε και ο τελευταίος, πήραμε τα σακίδιά μας και πήγαμε στο λεωφορειάκι, που ήταν φουξ και έμοιαζε με παγωτατζίδικο! Σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες! Φορτώσαμε το πορτ μπαγκάζ με τα σακίδια και τα κοντάρια, μόνο που δε χωρούσαν και καταλήξαμε κολλημένοι στις θέσεις μας και δίπλα μας μια ντουζίνα σακίδια.

Φτάσαμε στο κέντρο. Αφήσαμε τις τσάντες μας στο κιόσκι και πήγαμε να παίξουμε. Παίξαμε το κυνήγι φωτογραφίας και έτσι ξεναγηθήκαμε σε όλο το κέντρο. Μετά το κυνήγι, μαζευτήκαμε στο κιόσκι και φάγαμε δεκατιανό. Μμμ… τσάι με χυμό! Η Φραίδρα γιόρταζε και μας κέρασε φερέρο! Ήταν υπέροχα και… δε θα το πιστέψετε… ο Αλκόρ δεν είχε ξαναφάει ΠΟΤΕ!!! Έγκλημα!!!

Στη συνέχεια τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στο κοιτώνα και ακούσαμε τη σφυρίχτρα που μας καλούσε. Κατεβήκαμε και πήγαμε να παίξουμε. Παίξαμε τους τραυματίες (δύσκολο) και τη λάβα (ακόμη πιο δύσκολο). Είχαμε τον Αλκόρ πάνω από το κεφάλι μας να φωνάζει “Καίγεστε, καίγεστε”.[…]

Level achieved!!! Πάμε για χειμερινή! Λιβαδίτης 4-6/01/2015!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1ο Σ/Π Ξανθης, ΕΚΔΡΟΜΗ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ