Το πιο ωραίο σάντουιτς είναι το μισό… στην Καβάλα!


10814339_891705447506851_1958912835_n

Σήμερα, 23 Νοεμβρίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καβάλας μοιράστηκε μια δράση με τον κόσμο που βρέθηκε από τις 11:00 μέχρι και τη 13:00 στον πεζόδρομο Μεγ. Αλεξάνδρου. Συνδυάστηκε μια δράση που αναδεικνύει την αξία του να μοιράζεσαι- και ειδικότερα στους ασθενέστερους συνανθρώπους μας- με την διαπαιδαγώγηση πάνω στην αξία της καθημερινής προσφοράς, της καθημερινής «καλής πράξης».

Τέλος, λυκόπουλα και πρόσκοποι έπαιξαν παιχνίδια που αναδείκνυαν τις παραπάνω αξίες γεμίζοντας τα στενά της πόλης με χαμόγελα και φωνές! Μια ακόμα δράση αλληλεγγύης και προσφοράς έφτασε στο τέλος της με την πεποίθηση ότι το μήνυμα «έφτασε» στον κόσμο της Καβάλας!

Η δράση δεν θα μπορούσα να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη ηθική και υλική βοήθεια των: Δωροθέα Μοντέι- Πρόεδρος ΕΚΣ, Φελαχίδης Πέτρος κ υιοί, Μασούτης Διαμαντής ΑΕ. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1o Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ, ΚΑΒΑΛΑ, ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΡΑΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ