«Μία selfie για αρχή»- ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΜΑΔΑ 2014


10486566_10204247821732520_2390519170886219218_oΑγαπητοί φίλοι,

το Σαββατοκύριακο 24-26 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η 1η Πρότυπη Ομάδα της νέας πλέον Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Η δράση έλαβε χώρα στο Π.Κ. «Νέστος», στο χωριό Παράδεισος, στην οποία έλαβαν μέρος 30 στελέχη με την υποστήριξη 15 βαθμοφόρων.

Τα Στελέχη ολοκληρώνοντας τον εκπαιδευτικό τους κύκλο – παίζοντας έμαθαν πώς θα έχουν μία Ενωμοτία Παρέα, πώς θα γίνουν Πρότυπα Στελέχη & πως θα αναδείξουν τις ηγετικές τους ικανότητες. Εκπαιδεύτηκαν πώς θα εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στα μέλη των ενωμοτιών τους και έλαβαν γνώσεις προσκοπικής τεχνικής. Ο καιρός δεν ήταν καθ’ όλη την διάρκεια σύμμαχος αλλά αυτό δεν πτόησε τα στελέχη ούτε για μία στιγμή!

Κλείνοντας τη δράση συζήτησαν σε Forum ένα άκρως επίκαιρο θέμα: Η ανασκαφή της Αμφίπολης επηρεάζει θετικά την οικονομία και την ψυχολογία της χώρας και των πολιτών(;)

Η δράση άφησε μια γλυκιά γεύση και στους προσκόπους που γνώρισαν νέους φίλους και ξανά συνάντησαν τους παλιούς αλλά και στους βαθμοφόρους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την πρώτη κοινή τους δράση.

Αρχηγός της Δράσης ήταν ο Χαράλαμπος Ηλιάδης, Έφορος Κλάδου Προσκόπων της Π.Ε. με επιτελείο Αρχηγούς και Υπαρχηγούς των Ομάδων της Π.Εφορείας μας.

Ο Λάο Τσέ είχε πει πως «ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων, αρχίζει μ’ ένα βήμα»… εμείς το κάναμε!

ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!

Κατηγορίες:ΔΡΑΜΑ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΚΔΡΟΜΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΞΑΝΘΗ, Π.Κ "ΝΕΣΤΟΣ"- ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΜΑΔΑ, ΡΟΔΟΠΗ