1η ΔΡΑΣΗ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ -ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ


ΠΡΟΣ : Όλα τα μέλη των Προσκοπικών Δικτύων. Βαθμοφόρους Π.Ε. , Μέλη Ε.Κ.Σ, Έφορους Π.Ε.


Θέμα: 1η Δράση Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

slides-diktyo

 

Το τριήμερο 7-8-9 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εκδρομή του κλάδου Προσκοπικού Δικτύου της Περιφερείας στο Παρθένο Δάσος Φρακτού (βρίσκεται πάνω από το Παρανέστι Δράμας)

47DSC_0027

Αρχηγός της Δράσης ορίζεται ο Έφορος κλάδου Προσκοπικού Δικτύου της Π.Ε. και Αρχηγός του Προσκοπικού Δικτύου του 3ου Συστήματος Προσκόπων Δράμας.

Κωνσταντινίδης Νικόλαος(τηλ. 6977461866, whats up 6985758416 )


Στο τριήμερο μπορούν να συμμετάσχουν και βαθμοφόροι απο όλους τους κλάδους, μέλη της Ε.Κ.Σ. και Έφοροι.

Όσοι βαθμοφόροι, μέλη Ε.Κ.Σ. και Έφοροι δεν μπορούν και τις τρεις μέρες μπορούν να συμμετάσχουν μόνο για το διήμερο( το Σαββατοκύριακο).Η ώρα προσέλευσης είναι ανοιχτή οποιαδήποτε μέρα του τριημέρου αφού πρώτα ενημερωθεί ο Αρχηγός της Δράσης.

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, όπως η μετακίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή τον Αρχηγό της δράσης. Για όσους έρθουν με τρένο, λεωφορείο ή οδικώς το Σάββατο το πρωί στο Παρανέστι Δράμας υπάρχει ήδη κανονισμένη μετακίνηση.

imagesΛαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική κατάσταση, το κόστος της Δράσης ορίστηκε στα 15 Ευρώ και περιλαμβάνει διατροφή, διαμονή, υλικά προγράμματος, δραστηριότητες .Ανάλογα με τις μέρες διαμονής το ποσό συμμετοχής αλλάζει.

 

 

Το ποσό με την αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.Οι αιτήσεις να σταλθούν ηλεκτρονικά στο:efdikiopeamth@sep.org.gr ή ταχυδρομικά στο κτήριο των Προσκόπων Ξάνθης στην οδό Χατζησταύρου 8 Ξάνθη 67100.

 

katarraktis_frakto


Τα χρήματα να κατατεθούν στον λογαριασμό 6196-010224-709 της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Παρακαλούνται οι Αρχηγοί Συστημάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να ενημερώσουν και να ενθαρρύνουν τους βαθμοφόρους να συμμετέχουν στη δράση αυτή, η οποία είναι πρώτη δράση του Προσκοπικού Δικτύου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

 

 

 

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

Σωτήριος Δ. Στόικος

Περιφερειακός Έφορος

Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης

 

anakoinwsi_12_2014

Αίτηση Βαθμοφόρου

Κατηγορίες:ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ