ΑΡΗστη Οδήγηση!!!


Την Κυριακή 21/09/2014 στις 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε από το 3ο Σύστημα Προσκόπων Δράμας στην ποδηλατούπολη Δράμας η ΑΡΗστη οδήγηση, για δεύτερη φορά,η οποία περιείχε ποδηλατικούς αγώνες και κυκλοφοριακή αγωγή. Η εκδήλωση απευθυνόταν σε παιδιά ηλικίας 7-14 ετών.

 

10624996_10205128720441335_5928196253405932317_n

 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εις μνήμην του αδερφού μας Αριστοτέλη Παπαδόπουλου που έφυγε νωρίς απο κοντά μας…..

Πραγματοποιήθηκαν ποδηλατικοί αγώνες,όπου τα παιδιά ένα ένα κάνανε τον γύρω της ποδηλατούπολης, και  νικητές  ήταν αυτοί που θα πραγματοποιήσουν το πιο γρήγορα χρόνο σωστά και με ασφάλεια. Σε όλη την πίστα υπήρχαν κριτές, οι Ανιχνευτές του Συστήματος μας, όπου σημείωναν τυχόν λάθη των ποδηλατών. Σε περίπτωση που κάποιος ποδηλάτης κατα την διάρκεια του γύρου του είχε επιπέσει σε κάποια παράβαση τιμωρούταν  με 10 δευτερόλεπτα επιπλέον στο χρόνο που έκανε(για κάθε παράβαση 10 δευτερόλεπτα επιπλέον στον συνολικό του χρόνο).Μετά τους αγώνες τα παιδιά συμπλήρωσαν και ένα φυλλάδιο ,το οποίο ήταν σχετικά με τις γνώσεις πάνω στα σήματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας(κ.ο.κ.), το οποίο μετρούσε στην συνολική βαθμολογία του κάθε διαγωνιζόμενου.

Τέλος, υπήρχαν χρηματικά έπαθλα για την αγορά Ποδηλάτων ή εξαρτημάτων ποδηλάτων, για τους νικητές, που ήταν προσφορά από την οικογένεια του εκληπώντος αδερφού μας Αριστοτέλη Παπαδόπουλου.

Οι νικητές ήταν 6(έξι). 3(τρεις) απο την κατηγορία 7-11 ετών. και 3(τρεις) απο την κατηγορία 11-14 ετών. Στο τέλος απονεμήθηκε στο κάθε διαγωνιζόμενο δίπλωμα συμμετοχής στους αγώνες της ΑΡΗστης οδήγησης.

Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και πλήθος παιδιών παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μαθαίνοντας να οδηγούν σωστά, με ασφάλεια και να προσέχουν ακολουθώντας σωστά τα σήματα στο δρόμο.

Τέλος,ευχαριστούμε και την Τροχαία Δράμας για την ενημέρωση!!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Κατηγορίες:3o Σ/Π ΔΡΑΜΑΣ, ΔΡΑΜΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ