Αγιασμός με πολλές εκπλήξεις!


1940180_10204020434087971_236009388_n

Την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καβάλας τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό στην εκπνοή των 100 χρόνων από την ίδρυση του.

Γονείς και φίλοι γέμισαν με χαμόγελα και ελπίδα  για μια ακόμα δημιουργική προσκοπική χρονιά τον χώρο της εστίας. Ο πάτερ Παναγιώτης, ιερέας της ενορίας, μετά τον αγιασμό έδωσε την ευχή του για την συνέχιση του προσκοπικού έργου στην κοινωνία και ειδικότερα στην γειτονιά μας. Τελείωσε τον λόγο του ελπίζοντας για μια εξίσου στενή και ουσιώδη συνεργασία μεταξύ μας όπως και αυτή της προηγούμενης προσκοπικής χρονιάς.

Στο τέλος, ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Αν. Μακεδονίας & Θράκης, απένεμε το Χρυσό Τρίφυλλο σε τρεις προσκόπους της Ομάδας, στην Χριστίνα Σκαμνιώτη, Σοφία Σαββουλίδου και Μαρία Ντινιάκου, αφού κατάφεραν και συμπλήρωσαν τις απαιτήσεις της προόδου τους. Για την ιστορία τα τρία αυτά κορίτσια αφού κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την Εξερεύνηση του Χρυσού βέλους, πέραν των υπολοίπων απαιτήσεων της προόδου τους, σχεδίασαν , υλοποίησαν και έπαιξαν στην Ομάδα τους η κάθε μία, μια ολόκληρη αυτοτελή δράση.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1o Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ