Διαδικασία Ανάδειξηs Αρχηγού 5ου Συστήματος Α/Προσκόπων Αμυγδαλεώνα


sima_n

Προς: – Τους βαθμοφόρους του 5ου Συστήματος Α/Προσκόπων Αμυγδαλεώνα, τους Εφόρους Π.Ε. Αν Μακ. Θράκης , την Ε.Κ.Σ. του 5ου Συστήματος Α/Προσκόπων Αμυγδαλεώνα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία Ανάδειξηs Αρχηγού 5ου Συστήματος Α/Προσκόπων Αμυγδαλεώνα

Αγαπητοί μου,

Σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Διοίκησης του Σώματος, καλώ τους βαθμοφόρους και τα μέλη της Ε.Κ.Σ. του 5ου Συστήματος Α/Προσκόπων Αμυγδαλεώνα, καθώς και τους Έφορους της Π.Ε., να προτείνουν υποψηφίους για τα καθήκοντα του Αρχηγού Συστήματος.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στα γραφεία της Π.Ε. Αν Μακ. Θράκης, Χατζησταυρού 8 (peamth@sep.org.gr) . Υπενθυμίζεται ότι οι υποψηφιότητες πρέπει να έχουν συνημμένα, την έγγραφη συγκατάθεση και επιθυμία του προτεινόμενου για την κατάθεση υποψηφιότητας, το Σχέδιο Τριετούς Προγραμματισμού, καθώς και το Σχέδιο Ετήσιου Προγράμματος για το πρώτο έτος των καθηκόντων του στο Σύστημα, όπως υπαγορεύεται από την Βασική εγκύκλιο 4/2009 του ΣΕΠ και τις διαδικασίες που αυτή θεσπίζει και οι οποίες θα ακολουθηθούν.

Η συνεδρίαση ανάδειξης θα γίνει στο χώρο του 5ου Συστήματος Α/Προσκόπων Αμυγδαλεώνα, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20:00 κατά τη διάρκεια της οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις θέσεις, τους στόχους και το πρόγραμμά τους.

Καλούνται όλοι οι βαθμοφόροι του Συστήματος που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία ανάδειξης (Εντολή Διοίκησης εν ισχύ και 12μηνη θητεία), να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση.

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 

Σωτήριος Δ. Στόικος

Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 

 Αρχείο Ανακοίνωσης 

Κατηγορίες:5o Σ/ΑΠ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΜΘ, ΚΑΒΑΛΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ