Βόλο-Πήλιο-Σκόπελο η 3η Κοινότητα Ανιχνευτών Δράμας!


Την καλοκαιρινή της Μεγάλη Δράση Υπαίθρου-Κατασκήνωση πραγματοποίησε η 3η Κοινότητα Ανιχνευτών Δράμας »Φίλιππος» από την Δευτέρα 14 Ιουλίου έως την Τρίτη 22 Ιουλίου.
9 μέρες οι Ανιχνευτές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Πόλη του Βόλου, το Ορεινό Πήλιο και τέλος να καταλήξουν στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου.

10520548_10202570136791479_8983544463591749735_n

Η Μεγάλη Δράση Υπαίθρου-Κατασκήνωση των Ανιχνευτών περιελάμβανε ποικίλες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.
Έρευνα και περιήγηση στην Πόλη του Βόλου, πορεία προς το χωριό Μηλιές του Πηλίου ακολουθώντας τις γραμμές του παραδοσιακού τρένου,Μουντζούρης, που κάνει τον γύρο του Πηλίου, και καταλήγοντας,κατασκηνώνοντας, στα Καλά Νερά Πηλίου. Επίσης οι Ανιχνευτές σηματοδότησαν έναν μονοπάτι και έκαναν έρευνα και κοινωνική προσφορά στα χωριά του Πηλίου κατά την διάρκεια της πορείας τους,η οποία διήρκησε 4 μέρες!
Το τελευταίο 3ήμερο περιελάμβανε το νησί της Σκοπέλου. Εκεί οι Ανιχνευτές έκαναν έρευνα στην χώρα της Σκοπέλου, γνώρισαν ήθη και έθιμα του νησιού,ήρθαν σε επαφή με Ανιχνευτές από το Σύστημα της Σκοπέλου και έκαναν Ιστιοπλοϊα, με την πολύτιμη βοήθεια του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλο Σκοπέλου(Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.)!!!!
Ακόμη είχαν την ευκαιρία να πάνε και μια απίθανη Κρουαζιέρα που ξεκινούσε από την Σκόπελο και περιελάμβανε στάσεις στην χώρα της Αλοννήσου και σε πανέμορφες παραλίες της νήσου Αλοννήσου. Επίσης η κρουαζίερα περιελάμβανε και περιήγηση στο θαλάσσιο πάρκου της Αλοννήσου. Μαζί με τους Ανιχνευτές της 3ης Κοινότητας Δράμας ήρθαν και η Αρχηγός Συστήματος και κάποιοι Ανιχνευτές απο την Κοινότητα Ανιχνευτών Σκοπέλου.
Τελευταίο βράδυ οι Ανιχνευτές γεύτηκαν τοπικές νοστιμιές σε ταβέρνα του νησιού.

Η 3η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ »ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟ 9ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ!!!!

Η 3η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ »ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ!!!!!!

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:3o Σ/Π ΔΡΑΜΑΣ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ