Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 4

 OP7

Προς: Αρχηγούς Συστημάτων Π.Ε, Αρχηγούς ομάδων  Ομάδων  

Θέμα: Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους

 

Αγαπητοί μου,

Σε εφαρμογή του προγραμματισμού της Π.Ε. ( υλοποίηση προγραμματισμού «παλαιών Π.Ε.») ανακοινώνετε η πραγματοποίηση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους.

Η Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 12 Ιουλίου και την Κυριακή 13 Ιουλίου στο χώρο «παλιό εργοτάξιο Τζαμιού» στο Λιβαδερό Δράμας.

Ως Αρχηγός της Δράσης ορίζετε ο Αρχηγός της 3ης Ομάδας Δασοπροσκόπων Δράμας Αντώνης Στεφανίδης  (e- mail : stefa-7-@hotmail.com ).

Με την παρούσα καλώ όλους τους αρχηγούς Ομάδων που στα τμήματα τους υπάρχουν υποψήφιοι να καταθέσουν την υποψηφιότητα των προσκόπων , απαραίτητη προϋπόθεση να κατατεθεί αντίγραφο του μητρώου προόδου προσκόπου για κάθε υποψηφιότητα.

Hοικονομική συμμέτοχη ορίζετε στα 15 ευρώ και παρακαλώ τις Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης των Συστημάτων να συνδράμουν οικονομικά ώστε να διευκολύνουν την συμμετοχή των Προσκόπων. Για την υποβολή αιτήσεων επικοινωνείτε στο mailτου Αρχηγού.

Στην τριμελή επιτροπή αξιολόγησης εκτός από τον Αρχηγό της Δράσης ορίζονται οι  Αναστασία Καραβασίλη Υ.Ο.Π. 3ης Δ/Σ Δράμας και ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης  Α.Κ.Α 3ης Δράμας

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

Σωτήρης Στόικος

Περιφερειακός Έφορος

Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης

 

Αρχείο Ανακοίνωσης 

Κατηγορίες:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΜΘ, ΔΡΑΜΑ, ΕΚΔΡΟΜΗ, Π.Κ. ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ