Το διήμερο 7-8 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Προσκοπικό Κέντρο «Ραν Αλεξάτος» στην Περδικόβρυση του Παρνασσού η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Προσκόπων.
Το σύνθημα ήταν «Είμαι Πρόσκοπος»!! Σκοπός αυτής της Συνάντησης ήταν η γνωριμία των Βαθμοφόρων του Κλάδου όλης της Ελλάδας μεταξύ τους, η άμεση επικοινωνία με την Εφορεία Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε., αλλά πάνω από όλα η βιωματική εκπαίδευση των Βαθμοφόρων.
Στο διήμερο αυτό τόσο οι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Ομάδων, όσο και οι Έφοροι του Κλάδου βιώσαν χρήσιμες και πρωτότυπες δραστηριότητες για Προσκόπους και εφοδιαστηκαν με νέες ιδέες που θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια της βελτίωσης ενός ποιοτικού προγράμματος για τις Ομάδες Προσκόπων.
Από την νέα Περιφερειακή Εφορία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το δυναμικό παρόν έδωσε το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης με τον Αρχηγό του Σταυρίδη Λευτέρη, καθώς και τον Αρχηγό Ομάδας Σαρμίδη Φάνη. Επίσης την ομάδα πλαισίωνε ο Αρχηγός του Κατασκηνωτικού Κέντρου Αλκυώνα της Ροδόπης, Ναλμπάντης Δημήτρης.
Εκεί η Έφορος του Κλάδου ανακοίνωσε ότι μέσα στην προσκοπική περίοδο του 2015 θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο Συνέδριο του Κλάδου με σκοπό την λήψη των τελικών αποφάσεων για όλα τα θέματα που αφορούν τον Κλάδο Προσκόπων.
Καλή αντάμωση λοιπόν για τον Κλάδο στο Συνέδριο!
Η ιστοσελίδα της Συνάντησης
http://eimaiproskopos.sep.org.gr/
Τα διαφημιστικά σποτ!
Κατηγορίες:ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ