Η Αλίκη στον Παράδεισο!


Στις 05 με 06 Απριλίου 2014 η 1η Αγέλη Καβάλας μαζί με την 2η Αγέλη Ξάνθης συναντήθηκαν στο καθιερωμένο πλέον διήμερο στο Προσκοπικό Κέντρο «Νέστος» , στον Παράδεισο Καβάλας. Οι Αγέλες συνεργάστηκαν για να βοηθήσουν την Αλίκη να βρει την λαμπάδα και το σοκολατένιο αυγό γιατί πίστευε ότι η νονά της την είχε ξεχάσει. Τελικά με την άψογη συνεργασία τους τα λυκόπουλα και την αισιοδοξία να διακατέχει την ψυχή τους βοήθησαν την Αλίκη να περάσει τα εμπόδια, να βγει από την τρύπα του λαγού στην οποία παγιδεύτηκε στη προσπάθεια της να βρει τη λαμπάδα και το σοκολατένιο αυγό και τελικά να φτάσει στο δωμάτιο της και να ανακαλύψει πως η νονά της δεν την είχε ξεχάσει!

Η βραδιά στο κατασκηνωτικό  κύλησε χαρούμενα  με γέλια ,χαρούμενες φωνές και τραγούδια. Τα λυκόπουλα διασκέδασαν και πήραν μέρος στο λυκοπουλικό «THE VOICE», συνάντησαν από κοντά τους κριτές και ανέδειξαν τον ταλέντο τους στο τραγούδι, κερδίζοντας μια θέση στην ομάδα τους.
Οι Αγέλες πέρασαν δύο αξέχαστες μέρες, κάνοντας καινούριους φίλους, διασκεδάζοντας και υπόσχοντας ότι θα ξανασυναντηθούν!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:1o Σ/Π ΚΑΒΑΛΑΣ, 2ο ΔΣ/Π ΞΑΝΘΗΣ, ΕΚΔΡΟΜΗ, ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ