Ονειρούπολη 2013, “το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ζωντανεύει”


Λίγες ημέρες απέμειναν ως τις 4 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό η Ονειρούπολη Δράμας. Ο αγαπημένος μας Χριστουγεννιάτικος προορισμός, ο οποίος έχει γίνει πλέον θεσμός και σημείο αναφοράς για την περιοχή της Δράμας, την περιφέρεια και την υπόλοιπη χώρα, αναμένεται και φέτος να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, με τις ετοιμασίες να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς για να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Ο χώρος του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας της Δράμας, θα πλημμυρίσει με εκδηλώσεις, παιχνίδια, τραγούδια, χρώματα, μυρωδιές, λιχουδιές…
Η Ονειρούπολη, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων θα φιλοξενήσει για ένα μήνα περισσότερες  από 250 διαφορετικές δράσεις!!!!

1468686_540926215995882_1059053673_n
oneiroupoli2

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ: http://www.oneiroupoli2013.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ: http://www.youtube.com/user/oniroupolidramas?feature=watch
                                Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!!!

Μοναδικοί καλλιτέχνες και φέτος θα πλαισιώσουν την μεγαλύτερη γιορτή της Ελλάδος … που συνδυαστικά με τις δωρεάν πρωτότυπες δράσεις θα κλέψουν τις καρδιές των επισκεπτών .
Έχει γίνει γνωστό ότι την τελετή έναρξης και την τελετή λήξης της Ονειρούπολης θα παρουσιάσει φέτος ο γνωστός παρουσιαστής
Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος μάλιστα την ημέρα , της γιορτής του, θα είναι επί σκηνής και θα παίξει μουσική dj sets για όλους τους επισκέπτες της Ονειρούπολης !!Επίσης στην τελετή έναρξης θα τραγουδήσει ο STAN!!!!

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Μπορείτε να μείνετε ή στον ξενώνα(20 κρεβάτια) που στεγάζεται στο κτήριο της Περιφερειακής Εφορείας Δράμας(Αντιγόνου 48), ή στο χώρο της εστίας του Συστήματος μας(Μακεδονομάχων 53) ή στο Προσκοπικό κέντρο ”Άγιος Γεώργιος” στο Λιβαδερό Δράμας.

Επικοινωνία:
Περιφερειακός Έφορος Δράμας: Αμβρόσιος Γρηγοριάδης 6978483980
Αρχηγός Προσκοπικού Κέντρου:  Σταϊκίδης Νικόλαος 6978776224
Αρχηγός Συστήματος:  Σταϊκίδου  Μαρία 6978483981

Ο κάθε σύλλογος,φορέας ή κάποια άλλη ομάδα εθελοντών έχει το δικό της σπιτάκι στην Ονειρούπολη.Ετσι και εμείς, το 3ο Σύστημα Προσκόπων Δράμας, έχουμε το δικό μας σπιτάκι. Όπου μέσα σε όλο αυτό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα δίνουμε τον δικό μας Προσκοπικό τόνο και βοηθάμε ως εθελοντές σε αυτήν την μεγάλη γιορτή για την Πόλη μας.Στο σπιτάκι μας στην Ονειρούπολη θα συμμετέχουν βαθμοφόροι του Συστήματος μας, μέλη απο το Προσκοπικό Δίκτυο, μέλη απο την Ε.Κ.Σ. του Συστήματος μας και ανιχνευτές απο το Σύστημα μας.
Οι ώρες λειτουργίας της Ονειρούπολης: Καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 μετά το μεσημέρι και από τις 17.30 έως τις 21.00 το βράδυ.

Τέλος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Αγέλη,η Ομάδα του Συστήματος και η Κοινότητα Ανιχνευτών θα πραγματοποιήσουν, ξεχωριστά, επίσκεψη και ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ονειρούπολη.

Αξιοθέατα:
Σε αυτήν την σελίδα μπορείτε να βρείτε όλα τα αξιοθέατα του Νομού Δράμας: http://www.pedramas.eu/index.php/el.html# και μετά στην ενότητα τουρισμός

Σας περιμένουμε όλους να μας επισκεφτείτε!!!!!!!!

 

Κατηγορίες:3o Σ/Π ΔΡΑΜΑΣ, ΔΡΑΜΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ