Διαγωνισμός Γωνίας Ενωμοτίας 2013 – 2014 Ξάνθη


o1111

 

Φέτος ο Κλάδος Προσκόπων Ξάνθης διοργανώνει «Διαγωνισμό Γωνιάς Ενωμοτίας 2013 – 2014 »!!!

Η γωνιά της ενωμοτίας είναι ο δικός σας χώρος, ο χώρος όπου συγκεντρωνόσαστε σαν ενωμοτία, έχετε τα δικά σας πράγματα αλλά είναι και η ΄΄βιτρίνα΄΄ σας όπου παρουσιάζετε την ενωμοτία σας στους άλλους μέσα από τις κατασκευές του κάθε μέλους. Η γωνία είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ενωμοτίας με ευθύνη να την συντηρεί, να την ανανεώνει συχνά μέσα στη χρονιά και να την διατηρεί στην καλύτερη κατάσταση.

Ποίες είναι οι κατηγορίες του διαγωνισμού;

  •   Καλύτερη διακόσμηση γωνιάς
  •   Πρωτότυπη διακόσμηση γωνιάς
  • Πιο ολοκληρωμένη διακόσμηση γωνίας
  • Καλύτερη γωνιά σε χρήση φυσικών υλικών

 

Πώς μπορούμε να συμμετέχουμε σαν ενωμοτία;;;

Η κάθε ενωμοτία για να μπορεί να συμμετέχει θα πρέπει να έχει ανανεώσει τη γωνία της με 10 νέες κατασκευές και θα πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία μιας ενωμοτιακής γωνίας.

Όνομα ενωμοτίας

Ζώο ενωμοτίας

Κραυγή ενωμοτίας

Δυναμολόγιο ενωμοτίας

Πίνακας ανακοινώσεων

Κιβώτιο ενωμοτίας

Εννοείται ότι τα παραπάνω είναι τα ελάχιστα στοιχεία μιας γωνίας, η οποία θα πρέπει να διαθέτει και άλλα όπως χώροι γνώσεων, παρουσιάσεων των μελών και βραβείων, βιβλιοθήκη, συλλογές, κονταροθήκη κ.λ.π. που θα κάνουν τη γωνία σας ένα όμορφο χώρο για εσάς.

Γιατί να συμμετέχουμε;

Μέσα από αυτό το διαγωνισμό θα ανανεώσετε τις γωνίες μας και θα τις εμπλουτίσουμε  ώστε να νιώθετε ότι είναι το δικό σας όμορφο ΄΄σπίτι΄΄ για το οποίο είσαστε περήφανοι να παρουσιάζετε στις άλλες ενωμοτίες και τους προσκόπους.

Επιπλέον όλες οι Ενωμοτίες που θα συμμετέχουν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα και μια κονκάρδα την οποία θα μπορούν να καρφιτσώσουν στο σημαιάκι της ενωμοτίας. Οι Ενωμοτίες που θα βραβευτούν σε κάθε κατηγορία θα λάβουν και ένα ενωμοτιακό δώρο. Η πρώτη ενωμοτία θα λάβει ως δώρο «το Σακίδιο της περιπέτειας » δεν φαντάζεστε τι περιέχει !!!!!

Μας ενδιαφέρει η ιδέα. Τι πρέπει να κάνουμε για να συμμετέχουμε;

Επικοινωνείτε με τον αρχηγό της ομάδας σας για να σας πει τι πρέπει να κάνετε. Το βασικό είναι να ξεσκονίστε τις γωνίες σας, να ξεκινήστε τις κατασκευές και να βάλτε όλη σας τη φαντασία για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ρίξτε και μια ματιά εδώ για μια πρώτη βοήθεια

Η γωνιά της Ενωμοτίας μου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΓΩΝΙΕΣ ΕΝΩΜΟΤΙΩΝ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Κατηγορίες:ΞΑΝΘΗ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ