Δράση Αναβάσεων 2ου Σ/Π Αλεξ/πολης στο Πάρκο Προσκόπων


Στο πάρκο μας έγιναν φέτος οι αναβάσεις των Γερόλυκων της 2η Αγέλης, με αρκετό κόσμο να χειροκροτεί και να χαίρεται για την παρουσία των Προσκόπων στο Πάρκο, που παλαιότερα ήταν γνωστό με το όνομα «Εγνατία». Οι νέοι πρόσκοποι είπαν για τελευταία φορά την Υπόσχεση του Λυκοπούλου, προτού οδηγηθούν από τον Ακέλα τους στην ζεστή αγκαλιά της Ομάδας και των Ενωμοτιών της, υπό τον ήχο του Τραγουδιού της Ανάβασης από την υπόλοιπη Αγέλη.

Μετά τις τελετές Υπόσχεσης, τα τμήματα συνέχισαν κανονικά τα προγράμματα τους, με τα Λυκόπουλα να κατακλύζουν το Πάρκο μας και ο χώρος, παρά το πρωινό της ώρας, να γεμίζει με γέλια, χαρές και τραγούδια!

Όλος ο κόσμος χάρηκε για την παρουσία μας στο Πάρκο, που μόλις πρόσφατα μετονομάστηκε σε Πάρκο Προσκόπων, γεγονός που αποτελούσε πόθο πολλών παλαιών Προσκόπων, που με την προσωπική τους προσπάθεια και κόπο είχαν βοηθήσει τα μέγιστα στην δημιουργία αυτού του πνεύμονα της πόλης μας, κάπου στα μέσα του προηγούμενου αιώνα.

Θα μας βλέπετε ανελλιπώς στο Πάρκο μας! Πλέον η καρδιά του τοπικού Προσκοπισμού χτυπά εκεί… Στο Πάρκο Προσκόπων, το δικό μας Πάρκο!

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ μας!

Κατηγορίες:ΠΑΛΙΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΘ