Λυκόπουλα..Πειρατές ..Πρόσκοποι.. Αγνοούμενοι..


 

Λυκόπουλα και Πρόσκοποι… Πειρατές και Αγνοούμενοι….

??????????Los in Rocks Logo

1o Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι κατασκηνώσεις των λυκοπούλων και των προσκόπων του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης. Οι κατασκηνώσεις πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο σε μια πολύ όμορφη παραθαλάσσια  τοποθεσία στα Πετρωτά Ροδόπης.

Τα πειρατικά πληρώματα των λυκοπούλων, μέσα από τρελές περιπέτειες σε μακρινά μέρη, βαλτώδη έλη και πυκνές ζούγκλες, με τη βοήθεια φίλων, ομαδική δουλειά και πολύ πολύ παιχνίδι, βρήκαν θησαυρούς και ξέφυγαν από τον «ΚάπτενΑρπατίλο» που τους καταδίωκε.

IMG_7643 IMG_7790

Οι πρόσκοποι ζώντας την περιπέτεια της ζωής τους ως άλλοι ναυαγοί, ξεβράστηκαν στην παραλία των Πετρωτών και με τη βοήθεια άλλου ναυαγού που βρισκόταν εκεί προσπάθησαν με μεγάλη επιτυχία να επιστρέψουν στη βάση τους.

859718_317798741688924_2041824607_o 1071392_317796765022455_1224661134_o IMG_2550
Tόσο τα λυκόπουλα όσο και οι πρόσκοποι

χάρηκαν στο μέγιστο βαθμό τη φύση, τη θάλασσα, την ομαδική ζωή στην ύπαιθρο, το παιχνίδι και το τραγούδι αποκτώντας αξέχαστες εμπειρίες και βιώματα. Αυτός ακριβώς ήταν και ο στόχος των βαθμοφόρων της αγέλης και της ομάδας του 1ου Συστήματος , οι οποίοι με αγάπη,φαντασία,αμείωτο ενδιαφέρον και όρεξη «έπαιξαν» μαζί με τα παιδιά κάνοντας έτσι την κατασκήνωση κορυφαία δράση του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παραλία των Πετρωτών είχε μεταφερθεί και το οκτάκωποναυτοπροσκοπικό σκάφος «Βιζβίζη»  με το οποίο η ομάδα προσκόπων πραγματοποίησε διανυκτέρευση σε παραπλήσια παραλία αλλά και επίσης τόσο τα λυκόπουλα όσο και οι πρόσκοποι χάρηκαν το ναυτοπροσκοπικό παιχνίδι.

Αξίζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στους συντελεστές των κατασκηνώσεων των τμημάτων και μια υπόσχεση ότι θα ξαναβλεπόμαστε αδέλφια μου συχνά.

«Όχι, δεν χωριζόμαστεγια πάντοτε παιδιά,μα θα ξαναβλεπόμαστεαδέλφια μουσυχνά.»

επιμέλεια :albatros

Κατηγορίες:1ο Σ/Ν ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ