2ο ΤΖΑΜΠΟΡΕΤΟ ΕΝΩΜΟΤΑΡΧΩΝ ΑΝ. ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ


Αγαπητοί μου,

Η Εφορεία Κλάδου Προσκόπων της περιοχής εργάζεται εντατικά για την καλή προετοιμασία και οργάνωση του 2ου Τζαμπορέτου Ενωμοταρχών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ώστε να ζήσουμε τέσσερις όμορφες μέρες στο Προσκοπικό Κέντρο «Γέρακας», δίνοντας την ευκαιρία στους Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες των Ομάδων να βιώσουν εμπειρίες δυνατές, εμπειρίες ενωμοτιακές που θα μεταφέρουν στην Ενωμοτία τους και θα τους προσφέρουν την ευκαιρία να φτάσουν ψηλά, όλοι μαζί κατακτώντας τους δικούς τους στόχους, κάνοντας πράξη τις δικές τους επιθυμίες.
Παράλληλα για τους Βαθμοφόρους, η συμμετοχή σε μία τέτοια δράση ανοίγει ορίζοντες, βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας κλεισμένοι στη δική μας μικρή κοινωνία, αλλά έχουμε την δυνατότητα να ανταλλάξουμε ιδέες και εμπειρίες, να ανταλλάξουμε βιώματα!
Το Τζαμπορέτο θα πραγματοποιηθεί στο Προσκοπικό Κέντρο «Γέρακας», στις 22/8/2013 (ώρα άφιξης 09:30πμ) έως 26/8/2013 (ώρα αναχώρησης 10:00πμ) και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες στον ποταμό Νέστο και στην πόλη της Ξάνθης.
Αρχηγός της Δράσης είναι ο, Έφορος Κλάδου Προσκόπων της Περιοχής, Δημήτριος Ναλμπάντης, τηλ. επικοινωνίας 6948277773 και υπαρχηγός ο, Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ξάνθης, Σωτήρης Στόικος, τηλ. επικοινωνίας 6993956668.
Στην πραγματικά δύσκολη εποχή που ζούμε, και λαμβάνοντας ως γνώμονα την ελαχιστοποίηση του κόστους, η ατομική οικονομική συμμετοχή των Ενωμοταρχών και Υπενωμοταρχών, στη δράση ορίστηκε στο ποσό των σαράντα ευρώ (€ 40,00), στην οποία περιλαμβάνεται: διατροφή, αναμνηστικά και έντυπα της δράσης και υλικά προγράμματος, εγκατάστασης και υποδομής. Η οικονομική συμμετοχή των βαθμοφόρων ορίσθηκε στο ποσό των τριάντα πέντε ευρώ (€ 35,00). Τα χρήματα πρέπει να κατατεθούν στο λογαριασμό της Εφ. Περιοχής Alpha Bank 910-002101-230359 μέχρι το αργότερο Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013. Τις αιτήσεις συμμετοχής (επισυνάπτεται) και τις οικονομικές συμμετοχές θα παραλάβουν και θα αποστείλουν οι Περιφερειακοί Έφοροι στον Αρχηγό της δράσης.
Για την ευκολία στην επικοινωνία μας λειτουργεί ιστολόγιο της δράσης, το οποίο ενημερώνεται συνεχώς με ότι καινούργιο προετοιμάζεται http://2otzamporetto.wordpress.com/ όπως επίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο ιστολόγιο της Εφορείας Περιοχής https://amakethraki.wordpress.com/ .

Σας προσκαλώ να υποστηρίξετε το 2ο Τζαμπορέτο Ενωμοταρχών της Περιοχής μας, να ζήσουμε παρέα τις ξεχωριστές αυτές στιγμές που θα προσφέρει η μοναδική αυτή δράση στα παιδιά αλλά και σε εμάς τους ίδιους.

Καλή αντάμωση!

Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς

Δημήτρης Καβούκης

Έφορος Περιοχής Προσκόπων

Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  – ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΑΙΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ

Κατηγορίες:ΠΑΛΙΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΘ