Χειμερινή δράση της 3ης Κοινότητας Ανιχνευτών Δράμας «Φίλιππος» στα Χανιά Πηλίου-Έρχεται τριήμερο στην Αλεξανδρούπολη!!!!!!!


Την χειμερινή της δράση πραγματοποίησε η 3η Κοινότητα Ανιχνευτών Δράμας »Φίλιππος» στο κατασκηνωτικό κέντρο »Κένταυρος» στα Χανιά Πηλίου απο 27 εως 30 Δεκεμβρίου 2012.

 

DSC01713

Οι Ανιχνευτές αλλάζοντας απο την Δράμα 3 τρένα φτάσανε στην πανέμορφη πόλη του Βόλου.Απο εκεί πήρανε λεωφορείο της γραμμής και φτάσανε επιτέλους στο κατσκηνωτικό κέντρο »Κένταυρος».Μόλις είδαν το μέρος έμειναν εντυπωσιασμένοι απο τον χώρο και απο το φυσικό περιβάλλον το οποίο το περιέβαλλε.
Μια απο τις δραστηριότητες που έκαναν ήταν πορεία σε ένα παλιό Σανατόριο που χρησιμοποιούνταν για νοσοκομείο Λεπρών στον πόλεμο που βρίσκεται σε υψόμετρο 1600 μέτρων.

Επίσης οι Ανιχνευτές βοήθησαν στο πρόγραμμα μιας Ομάδας Προσκόπων απο το Βόλο,που έκανε και αυτή χειμερινό τριήμερο εκεί.Συγκεκριμένα οι Ανιχνευτές,καποια στιγμή στην πορεία,κάνανε τους ορειβάτες όπου κατι πάθανε και έπρεπε η Ομάδα να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Το απόγευμα του Σαββάτο στις 29 Δεκεμβρίου λόγω μεγάλης κακοκαιρίας αναγκάστηκαν και κατέβηκαν απο το κατασκηνωτικό κέντρο »Κένταυρος» στην πόλη του Βόλου  και τους φιλοξένησαν εκεί το σύστημα της Αγριάς Βόλου.Εκεί πραγματοποιήθηκε εργαστήριο σχετικά με την τοπική κουζίνα του Βόλου.

Την επόμενη μέρα πήραν το τρένο για τον γυρισμό στην Δράμα έχοντας στις αποσκευές τις καλύτερες εντυπώσεις απο αυτό το τριήμερο!!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!!!!!!!!
Η 3η Κοινότητα θα πραγματοποιήσει κοινή δρασή στην Αλεξανδρούπολη  με τους Ανιχνευτές αυτής απο 15 εως 18 Μαρτίου 2013.

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου μόλις επιστρέψουν στην Δράμα θα παραβρεθούν στην καθιερωμένη Φασολάδα του 3ου Συστήματος Προσκόπων Δράμας που θα πραγματοποιηθέι στο καταφύγιο της Π.Ε. Δράμας που βρίσκεται στον Κορύλοβο Δράμας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:3o Σ/Π ΔΡΑΜΑΣ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ