Ονειρούπολη 2012, «ζήσε το παραμύθι»


Για 9η συνεχόμενη χρονιά, το διάσημο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ανοίγει τις πύλες του την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 και μέχρι το Σαββάτο 5 Ιανουαρίου 2013, θα περιμένει να χαρίσει άπειρα χαμόγελα σε μικρά και μεγάλα παιδιά. O Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη. Ένα πραγματικό χωριό  του Άη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. H Δράμα φοράει τα γιορτινά της και γίνεται η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Στην παρακάτω φωτογραφία αναφέρονται οι δράσεις και τι μπορεί να επισκεφτεί κάποιος κατα την διάρκεια της Ονειρούπολης

Επίσης κατα την διάρκεια της Ονειρούπολης θα έρθουν οι εξής τραγουδιστές και συγκροτήματα:

9/12 Ελενα Παπαρίζου ,16/12 Vegas , 23/12 Ηβη Αδάμου ,26/12 Air Astrons ,27/12 Master Tempo ,
30/12 Στικούδη

Σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται για την Ονειρούπολη έχουν ενεργοποιηθεί εκατοντάδες δημότες εθελοντές, πολλοί φορείς και σύλλογοι της περιοχής. Κάθε χρόνο έχουμε 30 μέρες γεμάτες δράσεις, 30 μέρες με καθημερινές εκδηλώσεις, 30 μέρες με παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και βέβαια 30 μέρες γεμάτες χαμόγελα.

Ο κάθε σύλλογος,φορέας ή κάποια άλλη ομάδα εθελοντών έχει το δικό της σπιτάκι στην Ονειρούπολη.Ετσι και εμείς, το 3ο Σύστημα Προσκόπων Δράμας, έχουμε το δικό μας σπιτάκι. Όπου μέσα σε όλο αυτό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα δίνουμε τον δικό μας Προσκοπικό τόνο και βοηθάμε ως εθελοντές σε αυτήν την μεγάλη γιορτή για την Πόλη μας.

Οι ώρες λειτουργίας της Ονειρούπολης: Καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 μετά το μεσημέρι και από τις 17.30 έως τις 21.00 το βράδυ.

Στο σπιτάκι μας στην Ονειρούπολη θα συμμετέχουν βαθμοφόροι του Συστήματος μας, μέλη απο το Προσκοπικό Δίκτυο, μέλη απο την Ε.Κ.Σ. του Συστήματος μας και ανιχνευτές απο το Σύστημα μας.

Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Αγέλη,η Ομάδα του Συστήματος και η Κοινότητα Ανιχνευτών θα πραγματοποιήσουν, ξεχωριστά, επίσκεψη και ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ονειρούπολη.

Διαμονή: Μπορείτε να μείνετε ή στον ξενώνα που στεγάζεται στο κτήριο της Περιφερειακής Εφορείας Δράμας(Αντιγόνου 48), ή στο χώρο της εστίας του Συστήματος μας(Μακεδονομάχων 53) ή στο Προσκοπικό κατασκηνωτικό κέντρο »Άγιος Γεώργιος» στο Λιβαδερό Δράμας.

Επικοινωνία:

Περιφερειακός Έφορος Δράμας: Αμβρόσιος Γρηγοριάδης 6978483980

Αρχηγός Κατασκηνωτικού Κέντρου: Σταϊκίδης Νικόλαος 6978776224

Αρχηγός Συστήματος: Σταϊκίδου Μαρία 6978483981

Η ιστοσελίδα της Ονειρούπολης ://www.oneiroupoli2012.gr/

Επιπλέον εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τον νομό Δραμας: http://www.drama.gr/indexgr.php

Σας περιμένουμε όλους να μας επισκεφτείτε!!!!!!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατηγορίες:3o Σ/Π ΔΡΑΜΑΣ, ΔΡΑΜΑ